tipus de materials per a cobertes de sostre

Els tipus de materials per a cobertes de sostre més populars

Els tipus de materials per a cobertes de sostre han d’adaptar-se a les condicions i característiques de cada projecte o construcció.

Si aconseguim triar l’adequat, afavorirem l’aïllament, evitant problemes a cort i llarg termini.

En el post que et portem avui, repassem els tipus de materials per a cobertes de sostre més habituals en l’arquitectura, les seves característiques i els seus avantatges.

tipus de materials per a cobertes de sostre

Tipus de materials per a cobertes de sostre, coneix-los

Com comentàvem al principi, podem trobar diferents tipus, però des de Materials Massagué, volem explicar-te en què consisteixen:

• Fusta/canya/palla: Els materials naturals estan de moda i el seu ús és respectuós amb el medi ambient.

Aquesta opció ecològica és molt demandeu, sobretot, a les cases de camp. Una instal·lació adequada no hauria de donar problemes.

• Teula plana / teula àrab: Són les dues opcions més demandades al nostre país, encara que en molts llocs es comencen a substituir per altres solucions que no porten teula de fang. Comptem amb marques com Tejas Borja.

tipus de materials per a cobertes de sostre

La seva alta capacitat de resistència i d’aïllament, les converteixen en una opció ideal per a qualsevol projecte.

ALTRES TIPUS

• Pissarra: Aquesta ja és una solució molt popular per a les cases. La pissarra es pot extreure en una varietat de gruixos, colors i grandàries, és termoaislante i, com a pedra natural, és molt resistent.

• Fibrociment: Són estructures que antigament eren de fusta o metall, utilitzen una capa de fibra de vidre per a millorar el seu aïllament elèctric. Es poden trobar amb diferents acabats.

tipus de materials per a cobertes de sostre

• Alumini: Pel seu caràcter metàl·lic, i sobretot per la seva lleugeresa, s’ha utilitzat alumini en les cobertes, sent també una solució perfecta per a aquesta part de la casa. Aquest material es troba cada vegada més en els dissenys d’edificis contemporanis.

• Plàstic: Aquestes tapes estan fetes de material plàstic modelat. S’utilitzen on hi ha moviments sísmics periòdics, perquè el plàstic suporta bé la flexió.

• Làmina asfàltica: Un dels recursos més utilitzats al nostre país. S’instal·la a partir d’una pel·lícula de feltre que abraça la superfície de la coberta. Abans d’acabar, es reforça amb una capa de paper alquitranado, que té un efecte aïllant. Aquests són els principals tipus de materials per a sostres que existeixen fins al dia d’avui. El tipus de clima i la forma del sostre són dos criteris que hem de tenir en compte a l’hora de triar un acabat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish