avantatges i desavantatges de les estufes de llenya

Avantatges i desavantatges de les estufes de llenya

Ara que ja estem a la tardor, volem passar més temps a casa i per a això hem de comptar amb bons sistemes de calefacció. Et comptem els avantatges i desavantatges de les estufes de llenya.

A Materials Massagué et facilitem tota la informació que necessites per a decidir-te per aquestes estufes i preparar la teva llar com es mereix.

avantatges i desavantatges de les estufes de llenya

Descobreix en aquest post els avantatges i desavantatges de les estufes de llenya

En aquests dies, s’utilitzen diferents tipus de combustible i electricitat per a mantenir temperatures agradables i preparar aliments.

Les solucions d’enginyeria modernes en crear noves estructures no sols augmenten l’eficiència dels equips, sinó que també amplien la funcionalitat bàsica.

avantatges i desavantatges de les estufes de llenya

Per què apostar per elles

La calor que emet és molt agradable i permet escalfar l’ambient de manera econòmica. D’aquesta manera, és un poder calorífic diferent del dels radiadors o sòl radiant.

Podem trobar diferents tipus dins d’aquests sistemes de calefacció, com per exemple les estufes de llenya d’acer el disseny del qual és, generalment, més compacte i contemporani.

Per part seva, les de llenya de ferro colat tenen un aspecte més tradicional.

avantatges i desavantatges de les estufes de llenya

Quins beneficis podem trobar en aquests sistemes de calefacció

Així que, podem trobar els següents avantatges:

•          Utilitza un combustible natural i renovable, en comparació amb el gas, electricitat i petroli, és un material més econòmic.

•          Presenta una instal·lació ràpida i barata.

•          Fàcil manteniment.

•          Pot servir també per a cuinar i crea un ambient càlid.

•          Permet estalviar energia en funció de l’estada on es col·loqui, ja que alhora que cuina pot escalfar l’habitació.

Desavantatges de les estufes de llenya

•          Normalment, és només un sistema de calefacció auxiliar que només escalfa l’estada principal en la qual es col·loca. Per tant, requereix un altre sistema de calefacció per a escalfar tota la casa.

•          Requereix d’espai per a la seva instal·lació i que no tingui a prop res que pugui cremar-se, com a cortines o mobles.

•          L’estufa de llenya s’encén a mà, la qual cosa requereix temps i requereix supervisió per a mantenir el foc encès.

En definitiva, troba tota la informació que necessites en el nostre magatzem i deixa’t sorprendre per la qualitat de les nostres marques com Lacunza.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish