taulells per a la piscina

Et portem la guia definitiva per a triar els taulells de la teva pròxima piscina

Si ets tan previsor que ja estàs pensant a reformar la teva piscina per a l’estiu que ve, sens dubte, una de les claus són els taulells per a la piscina.

A Materials Massagué comptem amb un ampli assortiment de col·leccions de taulells que combinaran genial amb la teva nova piscina, així com marques de primera com Keraben.

taulells per a la piscina

Taulells per a la piscina: la vora i l’aigua, dos factors a tenir en compte.

LA VORA DE LA PISCINA

Abans de decidir el taulell, és imprescindible parar-nos a pensar en l’estil que busques obtenir al voltant de la piscina i en el color de l’aigua.

La vora ha d’anar d’acord amb l’estil de la piscina, d’aquesta manera, aconseguim una estètica general homogènia i agradable a la vista.

A més, normalment, és una elecció més senzilla, ja que pots optar per infinits acabats: taulells rústics, ciment, fusta, pedra…

taulells per a la piscina

EL COLOR DE L’AIGUA

D’altra banda, sobre el color de l’aigua, segurament ni l’havies pensat… El revestiment interior de la teva piscina definirà el color de l’aigua. El mateix ocorre amb l’entorn, que es reflecteix en la superfície de l’aigua, o amb la profunditat de la teva piscina.

taulells per a la piscina

Per tant, des de Massagué et deixem algunes nocions bàsiques per si vols decidir com vols el color de l’aigua:

•        Blava: selecciona taulells pigments amb blancs, blaus o grises

•         Turquesa: busca taulells amb pigments verds, marrons o negres

•          Fosca: taulells de tons foscos. Així que no oblidis que com més profunda sigui la teva piscina, més fosca es veurà, però si tens escales, en els primers sempre serà més clara

Quins taulells hem de tenir en compte a l’hora de planificar la piscina

Ara que ja tenim clars els factors de la vora de la piscina i del color de l’aigua, hem de conèixer les zones on col·locar els taulells perquè obtinguis un resultat perfecte:

  • La línia de flotació
  • De l’interior de la piscina
  • Les vores

En conclusió, a Materials Massagué coneixem molt bé tots els tipus i formats de taulells, així que, Et vens a la nostra exposició?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish