cuina ordenada

La cuina ordenada sempre. Els trucs definitius

La cuina ordenada sembla un impossible. Quantes vegades hem acabat d’ordenar la cuina i unes hores després està una altra vegada feta un desastre.

Et sona veritat? A Materials Massagué som experts en cuines i en el contingut d’avui, et donem uns tips per a mantenir organitzada i funcional la teva cuina.

cuina ordenada

Una cuina ordenada, és una cuina en equilibri

Són moltes les hores al dia que passem cuinant, ja sigui per a organitzar el menú setmanal o bé per a prepara aquest sopar tan suculent amb la qual sorprendre la teva cita.

Mantenir-la com els dolls de l’or està xuclat si segueixes els següents trucs. Continua llegint!

cuina ordenada

Divideix i venceràs

El primer que has de fer és classificar tot el que tens en la teva cuina en tres grans grups: coberteria i vaixella, els utensilis i els aliments.

I després, si vols, pots fer altres grups més petits com per exemple, dividir per material (ceràmica), tuppers, etc. D’aquesta manera tot estarà i serà més fàcil d’ordenar.

Res en la placa de cocció

Sembla una ximpleria, però tenir la placa de cocció buidada dona sensació d’amplitud i ordre. Podem situar petits electrodomèstics (torradora, cafetera, …) però sense saturar l’espai.

D’altra banda, la neteja és molt més senzilla sense tant d’objecte molest damunt d’ella. Materials Massagué comptem amb primeres marques com Teka.

cuina ordenada

Neta i cuina alhora

Hem sentit moltes vegades als xefs més top parlar de l’important que és mantenir neta la cuina mentre preparem un plat.

Si ens acostumem a anar netejant mentre cuinem, notarem la diferència de seguida i ens donarà una sensació d’ordre increïble.

L’ordre dels utensilis, importa

Disposa únicament d’aquells elements de cuina que soles emprar, no guardis per guardar.

També és important que els utensilis més grans es guardin en mobles no visibles, així donarà sensació d’equilibri.

Ara que ja coneixes trucs d’autèntic interiorista, no t’oblidis de planificar els teus dies de neteja de cuina, així t’asseguraràs de mantenir-la sempre neta i en ordre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish