jardí

El jardí dels teus somnis, aconsegueix-lo aquest estiu

Posar a punt el teu jardí serà tasca fàcil a Materials Massagué. Comptem amb marques com Tuozi, que disposa d’un ampli assortiment de productes per a exterior.

Des de columnes i paviments de piscines, fins a balustres i gelosies. Tot el que puguis necessitar per a aconseguir el jardí dels teus somnis.

jardí

La decoració del teu jardí, a un sol pas

Si no saps per on començar aquest estiu, et recomanem venir a veure’ns i començar per triar un paviment d’exterior.

Hi ha factors determinants a l’hora de decidir-nos per una col·lecció, com: el clima, el manteniment, el pressupost o la neteja.

En el post d’avui et facilitem algunes idees perquè el teu jardí sigui l’enveja del barri aquest estiu.

jardí

Gelosies i balustres

Són dos elements que, sens dubte, no poden faltar en la teva llar. Una de les millors maneres de delimitar la teva terrassa o porxo és usant balustres i gelosies.

És l’opció més utilitzada en les zones de costa, on les gelosies blanques són el gran protagonista, però també és una fantàstica opció en terrasses i piscines de zones no costaneres, com amb els balustres de fusta o els balustres de ciment.

jardí

Paviments per a exterior, com triar-ho

Com comentàvem, és important determinar les condicions climatològiques que el sòl haurà de suportar i si podrem dedicar temps al seu manteniment.

La fusta és una aposta clàssica però que requereix de moltes cures, com a alternativa et proposem els sòls ceràmics: fàcils de netejar, alta resistència a cops i no rellisca.

Altres elements de decoració

Si abans us parlàvem de les gelosies i els balustres, les columnes són també elements que queden molt bé a la nostra terrassa.

Per part seva, comptem amb jardineres, travesses, mobiliari urbà… Tot el que a nivell de paisatgisme necessitis.

Aquest estiu no el pensis més i prepara el teu jardí a Materials Massagué, t’esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish